Poďte s nami na medzinárodnu konferenciu OpenText Innovation Tour 2018

Ako zlatý partner spoločnosti OpenText sa bude IXTENT aj tento rok účastniť medzinárodnej konferencie Innovation Tour. Tento rok dokonca v dvoch destináciách 12. 4. 2018 v Londýne v hoteli London O2 Intercontinental a 16. 4. 2018 v Mníchove v hoteli Infinity Conference Center & Hotel Munich. Na oboch podujatiach budú IXTENT reprezentovať zástupcovia na stánku v sekcii partnerov OpenText.

Srdečne pozývame svojich obchodných partnerov a klientov, nenechajte si ujsť túto zvláštnu príležitosť na získanie informácií o najnovších trendoch a riešeniach v oblasti digitálnej transformácie priamo od lídra v tejto oblasti. Ak plánujete zmeny v systéme riadení dokumentov, podnikovom riadení obsahu alebo hľadáte novú Artificial Intelligence platformu, bude Vám táto konferencia zdrojom cennej inšpirácie.

Ak by ste potrebovali bližšie informácie či pomoc so zabezpečením účasti, neváhajte nás kontaktovať na marketing@ixtent.com. Vstup na konferenciu je pre klientov IXTENT zdarma. Do videnia na Innovation Tour 2018 v Londýne a Mníchove!

Prečítajte si podrobnejšie informácie o akcii Innovation Tour 2018, ktorá sa koná v priebehu apríla či mája v 9 krajinách sveta, zaregistrujte sa čo najskôr.

Poznámka: Prevládajúcim jazykom konferencie (75 % prednášok) je angličtina.