IXTENT je i pre rok 2018 zlatým partnerom spoločnosti OpenText

Spoločnosť IXTENT, dlhoročný partner spoločnosti OpenText, potvrdila opäť najvyššiu formu partnerstva pre rok 2018. Status "GOLD partner" zaručuje kvalitu, kvalifikáciu a skúsenosť jeho nositeľa. Spoločnosť IXTENT je v rámci Českej a Slovenskej republiky jediným partnerom OpenText na tejto úrovni, pravidlá jeho získanie (predaj určeného objemu licencií a implementácie daného objemu riešenia) sú náročné a veľmi striktné.

Skupina IXTENT je pripravená u svojich zákazníkov v rámci Českej republiky i mimo nej zabezpečiť licencie či implementovať tieto riešenia: OpenText ContentSuite, OpenText Experience Suite, OpenText Process Suite, OpenText Information Exchange Suite, OpenText Discovery Suite, OpenText Suite for SAP, OpenText Suite for Oracle, OpenText Suite for Microsoft, OpenText Appworks, OpenText Cloud a ďalšie.

Kvalitu produktov OpenText dokazujú aj prieskumy renomovanej spoločnosti Gartner, podľa ktorej je OpenText dlhodobým lídrom v oblasti Enterprise Content Managementu, tento rok po štrnástykrát v rade.
OpenText je najväčší svetový nezávislý dodávateľ riešenia správy podnikového obsahu. Jeho riešenia sú určené pre správu informácií a vyhovujú všetkým obchodným a odvetvovým požiadavkám v najväčších svetových spoločnostiach, štátnych inštitúciách a ďalších firmách ponúkajúcich služby. OpenText podporuje približne 80 000 zákazníkov a milióny používateľov v 140 krajinách sveta.

Nechajte sa inšpirovať aj Vy, pošlite nám svoj dopyt na produkty OpenText, tím IXTENT Vám navrhne najvhodnejšie riešenie pre Vašu spoločnosť.