IXTENT dokončil pre švajčiarsku spoločnosť IseoLabs AG inováciu na OpenText 16 v spoločnosti Vifor Pharma Group

Spoločnosť IXTENT čím ďalej častejšie oslovujú zástupcovia zahraničných spoločností so svojimi požiadavkami na inováciu či inštaláciu produktov OpenText. Tentoraz sa na spoločnosť IXTENT obrátila švajčiarska spoločnosť IseoLabs AG vo veci inovácie pre Vifor Pharma Group.

Vifor Pharma Group, predtým Galenica Group, je celosvetovou špecializovanou farmaceutickou spoločnosťou, ktorá sa zaoberá výskumom, vývojom, výrobou a predajom vlastných farmaceutických produktov. Cieľom spoločnosti je stať sa globálnym lídrom v oblasti predaja liekov s vysokým obsahom železa. Spoločnosť Vifor Pharma sa pacientom s ťažkými a chronickými chorobami po celom svete snaží pomáhať viesť lepší a zdravší život.

Zástupcovia spoločnosti Iseolabs AG sa obrátili na IXTENT s požiadavkou na inováciu archivačného servera na dostupnú najnovšiu verziu OpenText 16, na prispôsobenie časti systému SAP a inštaláciu skenovacích staníc. Požiadavky pre spoločnosť Vifor Pharma Group boli úspešne splnené do konca mája 2017.