Inšpiratívne technologické stretnutie

Pozývame vás na inšpiratívne technologické stretnutie v reprezentatívnych priestoroch kanadskej ambasády s čestným hosťom Vladimírom Pikorom a ochutnávkou pokrmov krajiny javorového listu...

Na koniec septembra (26. 9. 2019) pre vás pripravujeme tradičné jesenné stretnutie, na ktorom môžete načerpať inšpiratívne podnety pre vaše podnikanie. Tohto roku budeme mať tú česť privítať medzi nami ekonóma, komentátora, publicistu, spisovateľa a makléra Vladimíra Pikoru, ktorý vám priblíži štvrtú priemyselnú revolúciu – súčasný trend digitalizácie a s ňou súvisiacou automatizáciou výroby a zmien na trhu práce: „V nasledujúcich desiatich rokoch prebehnú v ekonomike také zmeny, aké ľudstvo ešte nikdy nezažilo. Nové technológie, roboti, umelá inteligencia premení ekonomiku na nepoznanie. Najciteľnejšie to pocítime na trhu práce. Mnoho ľudí príde o prácu. Mnoho profesií zanikne. Mnoho iných ale vznikne. Pre mnoho ľudí to bude nepríjemné, pretože sa budú musieť zmeniť. Zmeniť sa budú musieť ale aj firmy. Zmenia sa procesy, firmy nahradia mnoho ľudí technológiami. Zmení sa tým nielen výroba, ale aj riadenie. Zamestnanci budú iní. Bude sa viac pracovať z domova. Viac sa bude pracovať v dnes nezvyčajnom čase. Bude sa inak komunikovať. Ten, kto zaspí, skončí. Konkurencia bude desivá. Ekonomika pôjde ešte rýchlejšie ako dnes“, prezradil z pripravovanej prednášky Vladimír Pikora (viac v rozhovore).

Ďalším hosťom bude Martin Vogel, Senior Principal Solution Consultant z kanadskej spoločnosti OpenText, ktorá produkuje softvérové nástroje na digitálnu transformáciu firiem. Tohto roku pohovorí na tému význam systémov na správu dokumentov v industry 4.0, prečo je nevyhnutné firmy digitalizovať, aký je prínos tejto transformácie.

Reálne príklady použitia Document Management System v bankovom a právnom sektore predstaví obchodný riaditeľ spoločnosti IXTENT (Jiří Jakeš) a manažér obchodu pre Slovensko (Jozef Novota).
Nasledovať bude pozvanie na bohatý raut v kanadskom štýle, ktorý poskytne dostatočný priestor na networking.

Akcia sa koná pod záštitou veľvyslanectva Kanady a Kanadskej obchodnej komory.
Tešíme sa na stretnutie s vami.
Tím IXTENT.