IXTENT migroval platformu Kofax do lokálneho dátového centra

O spoločnosti

Spoločnosť Tymphany je globálnym lídrom v návrhu a výrobe audio systémov, slúchadiel, akustických modulov a ovládačov.

Pôvodná situácia

Spoločnosti Tymphany vypršala licencia na platformu Kofax. Pri tejto príležitosti oslovila konzultantov spoločnosti IXTENT s požiadavkou na návrh nového technického riešenia, ktoré malo zohľadniť aj potrebu inštalácie do lokálneho dátového centra.

Riešenie

Realizačný tím po vykonanej analýze odporučil  zmenu platformy na modernejší a ekonomicky výhodnejší variant – OpenText Capture Center, ktorý je voľbou číslo jeden pre digitalizáciu skenovaných dokumentov. Následne bola vykonaná migrácia platformy Kofax do lokálneho dátového centra. V rámci migrácie daného riešenia bol ako cieľový systém využitý produkt OpenText Capture Center, ktorý bol na prianie zákazníka dodatočne customizovaný. Vývojový tím IXTENT vykonal nastavenie nadštandardných kontrol v rámci validácie faktúr. Súčasťou dodaného riešenia bolo zachovanie integrácie na SAP.

---------------------------------------------

Na čo slúži Capture Center?

Ide o nástroj na zhromažďovanie a interpretáciu všetkých foriem obsahu, od papierového po digitálny, pri súčasnom zlepšovaní obchodných procesov a kvality dát.