Partneri OpenTextu so službou Google Cloud poskytujú správu podnikových informácií na cloudovej platforme

OpenText vyberá Google Cloud ako prvého poskytovateľa cloudu pre riešenie Enterprise Information Managementu.

Spoločnosť OpenText ™, globálny líder v Enterprise Information Managemente, oznámila nové partnerstvo so spoločnosťou Google Cloud, čo prinieslo kľúčové riešenie OpenText EIM do cloudovej platformy.

„Úspešné spoločnosti na celom svete potrebujú stabilnú a bezpečnú hybridnú cloudovú infraštruktúru na správu cenných obchodných informácií,“ povedal Mark J. Barrenechea, podpredseda predstavenstva, generálny riaditeľ a CTO v OpenTexte. „Spoločnosť OpenText je odhodlaná poskytovať zákazníkom čo najširšiu možnú mieru nasadenia a Google Cloud poskytuje silnú platformu, kde môžu spoločnosti bezpečne spravovať svoj obsah a aplikácie v celosvetovom meradle.“

V rámci tejto spolupráce budú služby Google Cloud a OpenText spolupracovať na nasadení riešenia EIM OpenText v platforme Google Cloud Platform. Táto práca bude zahŕňať škatuľovú aplikačnú architektúru pre flexibilné moduly cloudu alebo hybridné nasadenie.
OpenText vybral spoločnosť Google Cloud ako svojho prvého partnera, ktorý podporuje produkt OpenText Anywhere, aby zákazníkom poskytol širokú škálu funkcionalít hostingu.

„Informácie sú zásadným prínosom pre akúkoľvek firmu, ale mnoho veľkých podnikov si ešte plne neuvedomilo hodnotu svojich riešení Enterprise Information Management. Preto sme radi, že partnerstvom s OpenText pomáhame zákazníkom bezpečne a flexibilne riadiť ich riešenie Enterprise Information Management,“ povedal Kevin Ichhpurani, viceprezident spoločnosti Google Cloud.

„Podniky vo všetkých odvetviach hľadajú flexibilnú, bezpečnú a stabilnú cloudovú infraštruktúru, ktorá podporí ich transformáciu na inteligentné podniky,“ pokračoval Barrenechea. „Sme odhodlaní spolupracovať s partnermi, ako Google Cloud, aby sme mohli zákazníkov podporovať aj v cloudových riešeniach.“

Zdroj