Innovation Tour 2018

V rámci dlhoročného zlatého partnerstva so spoločnosťou  OpenText sa  IXTENT  12. až  16. 4. 2018  zúčastnil ako sponzor a vystavovateľ na mezinárodnej konferencii Innovation tour, v dvoch destináciách, Londýne a v Mníchove. Hlavnou témou akcie boli ako obvykle novinky zo sveta digitalizácie, taktiež informácie o zväčšujúcom sa podiele umelej inteligencie na firemných procesoch, výhody a možné riziká tohto trendu.

Mark Barrenechea – riaditeľ OpenTextu – zahájil konferenciu svojou prednáškou na tému „inteligentná podniková sieť“, nasledoval rozhovor na pódiu s TOP zákazníkmi spoločnosti OpenText zo svetoznámych spoločností (napr. Siemens, Opel, Fresenius,...atď.). Na to svojim príspevkom nadviazal Muhi Majzoub (Executive Vice President at OpenText), témou bolo EIM – budúca generácia, automatizácia. Zaujímavá bola taktiež prednáška „Cesta do Cloudu 2.0 v EIM“ z úst Savinaye Berryho (VP Cloud Services, OpenText).

Po obede nasledovalo množstvo súbežných prednášok, účastníci si mohli vybrať podľa svojich preferencií, ktorú sálu navštívia. O pol šiestej bol prednáškový blok ukončený, prebehol networking pri kanapkách a lúčenie s Innovation Tour.

Tak opäť o rok!