Aktualizácia archivačného serveru pre Saneca Pharma

Aktualizácia archivačného serveru

Saneca Pharma

O zákazníkovi

Spoločnosť Saneca Pharma je poprednou organizáciou zameranou na vývoj a zmluvnú výrobu farmák. Je uznávaným odborníkom vona vývoj a výrobu účinných látok - hotových tekutých, polotuhých a pevných liekových foriem. Jedná se o najväčšiu farmaceutickú společnosť na Slovensku, jej tým tvorí viac ako 600 zamestnancov. Ponúka široké spektrum technológií a odborností.

Riešenie spoločnosti IXTENT

Spoločnost Saneca Pharma, dlhoročný klient firmy IXTENT, oslovila svojho dodávateľa softvérového riešenia s  požiadavkou na aktualizáciu archivačného serveru na najnovšiu verziu. Projekt začal v januári, kedy zamestnanci spoločnosti IXTENT zanalyzovali situáciu u objednávateľa v priebehu marca prebehla úspešná aktualizácia archivačného serveru OpenText pre SAP z verzie 9.7 na verziu 16.2. Spolu s touto operáciou bola uskutočnená aj aktualizácia Enterprise scanu a Windows vieweru. Aktualizácia prebehla presne podľa plánu a bez akýchkoľvek kolízií.

K čomu slúži nástroj Enterprise scan?

OpenText ™ Imaging Enterprise Scan je perfektné IT riešenie pre organizácie, ktoré chcú využiť podnikateľské hodnoty konverzie papierových dokumentov do elektronického formátu. Automatizácia celého procesu – zachytenie a ukladanie dát zo skenerov, faxov, e-mailov a ďalších zdrojov – pomáha podnikom:

- urýchliť a automatizovať podnikové procesy;

- znížit požiadavky na fyzické uloženie;

- aplikovať zásady správy záznamov a ďalšie pravidlá;

- jednoducho vyhľadať a zdieľať dokumenty.

K čomu slúži nástroj Windows viewer?

Umožňuje:

- posúvanie, otáčanie a približovanie pomocou jednoducho použiteľného náhľadu stránok dokumentov;

- pripojenie dokumentov s poznámkami, ktoré sú automaticky označené súčasným dátumom, časom a menom užívateľa;

- pridanie, úpravu a zobrazenie poznámok, vrátane prvkov výkresu - ako sú šípky, riadky, značky, značky zaškrtnutia a prvky textu;

- využitie možnosti prekrývania formulárov umožňujúcich zobrazenie dokumentov spolu v pôvodnej podobe, v ktorej boli vytlačené;

- tlač alebo lokálne uloženie dokumentov s automatickým vykreslením dokumentov;

- realizácia bezplatného volania textu v dokumentech, ako sú dokumenty ASCII, ALF (Advanced List Format) a dokumenty OTF (Output Text Format).

- podpora formátov ASCII, ALF, OTF, TIFF / FAX a JPEG. Dokumenty PDF sú podporované v službe v službe Web Viewer a Windows Viewer.