IXTENT na SAP Fóre 2017: „Vieme, ako zjednodušiť prechod na SAP S/4HANA“

Spoločnosť IXTENT a OpenText boli partnermi včerajšej konferencie SAP FORUM 2017 v Prahe Karlíně. Konferencia ponúkla veľa zaujímavých prednášok a panelových diskusií, ale aj priestor pre networking účastníkov.  Súčasťou bol ako aj v minulých rokoch DEMO JAM – kde vybrané IT spoločnosti mali možnosť v piatich minútach predstaviť svoje projekty, ktoré majú spojitosť so SAP platformou.

Konferenciu, ktorú moderoval Libor Bouček, zahájil o 13-tej hodine úvodným slovom generálny riaditeľ SAP ČR Roman Knap. Potom nasledovala zaujímavá prednáška s názvom HUMAN 21 vizionára a matematika Karla Janečka.  Riaditeľ inovácií SAP pán Martin Wezowský predstavil budúcnosť SAPu a Prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. z Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky, ČVUT prednášal o perspektívach umelej inteligencie a robotiky. Pokračovalo sa panelovou diskusiou na tému Tomorrow is Already Here. Po krátkej prestávke nastal čas pre súťaž nazvanú DEMO Jam, ktorej sa mohli zúčastniť iba vybraní partneri so svojimi projektmi súvisiacimi so SAP produktmi. Každý partner mal na predstavenie svojho projektu na javisku päť minút.

IXTENT vo vtipnej scénke s názvom „Vrhnite sa do náruče krásnej HANY“ ponúkol možnosť, ako si zjednodušiť a zlacniť prechod na SAP S/4HANA, čo čaká v budúcnu každú spoločnosť. Scénka mala úspech u divákov, ktorí hercov odmenili potleskom.

Výraznejšie ovácie si zaslúžili už len spevák Miro Žbirka a skupina Jelen, ktorí sa postarali o oddychový záver večera.

Zástupcovia spoločnosti IXTENT využili tejto konferencie k stretnutiu so svojimi klientmi a partnermi. Jedným z tém rozhovorov bol aj potrebný prechod firiem na SAP S/4HANA a ako ho môžu čo najpohodlnejšie vyriešiť. Pokiaľ sa chcete o možnostiach jednoduchšieho a lacnejšieho prechodu na SAP S/4HANA dozvedieť viac, kontaktujte nás.

Pre viac informácií kontaktujte:

IXTENT Slovakia s.r.o.

Šulekova 2