Tlačové správy & Novinky

Novinky z OpenText Capture Center 13. 06. 2018

V prvej polovici tohto roku vyšlo hneď niekoľko minoritných verzií produktu OpenText Capture Center, aktuálne je najnovšia verzia 16.4.

IXTENT je hlavným partnerom konferencie SAP NOW WEEK 13. 06. 2018

Prijmite prosím srdečné pozvanie na konferenciu SAP NOW Week, ktorá prebehne 17. – 20. Septembra 2018 v budove SAP Services - Metronom Business Center. Radi by sme vás upozornili na sekciu CustomerNOW v stredu 19. septembra, kde bude spoločnosťou IXTENT od 15:10 hod. prezentovaný Enterprise Content Management v praktickom využití pre obchod a marketing.

Novinky z OpenTextu 12. 06. 2018

V uplynulom období vyšiel kumulatívny update 16.2.4 pre CS 16.2 a kumulatívny update 16.0.8 pre CS 16.

IXTENT pôsobí na trhu informačných technológií už 15 rokov! 07. 06. 2018

25. 6. 2018 sme oslávime 15ročné výročie založenia spoločnosti IXTENT, ktorá je vlastnená výhradne českým kapitálom. Ohliadneme sa za uplynulými rokmi, akým vývojom firma prešla, čo zaujímavého u zákazníkov implementovala...

Vykopli sme nový fiškálny rok! A to doslova... 05. 06. 2018

Staňte sa s nami bezpapierovou spoločnosťou, nech je pre nás budúci rok rovnako úspešný, ako bol tento!

Chcete získavať novinky?