Tlačové správy & Novinky

Pozvánka na webinár – inovatívna nadstavba OpenText Content Suite 06. 07. 2018

Sú pre vás integračné možnosti OpenText Content Suite nedostatočné? Vyvinuli sme pre vás široko konfigurovateľnú nadstavbu! Zoznámte sa so Smart Document Flow!

Pozvánka na webinár – redigovanie citlivých údajov v dokumentoch 06. 07. 2018

Hľadáte sofistikovaný nástroj na redigovanie citlivých údajov v dokumentoch, ktorý spĺňa požiadavky GDPR? Zoznámte sa s OpenText Brava! Táto aplikácia vám navyše umožní jednoduché prezeranie, zdieľanie, schvaľovanie a preskúmavanie súborov pre zvýšenie prevádzkovej efektivity a úsporu nákladov.

Práve vyšlo nové číslo IXTENT newslettera 30. 06. 2018

Vážení obchodní priatelia, dovoľujeme si vás osloviť s júnovým (narodeninovým) číslom nášho štvrťročníka, prajeme vám príjemné čítanie a krásne prežitie leta. Tím IXTENT.

Novinky z OpenText Capture Center 13. 06. 2018

V prvej polovici tohto roku vyšlo hneď niekoľko minoritných verzií produktu OpenText Capture Center, aktuálne je najnovšia verzia 16.4.

IXTENT je hlavným partnerom konferencie SAP NOW WEEK 13. 06. 2018

Prijmite prosím srdečné pozvanie na konferenciu SAP NOW Week, ktorá prebehne 17. – 20. Septembra 2018 v budove SAP Services - Metronom Business Center. Radi by sme vás upozornili na sekciu CustomerNOW v stredu 19. septembra, kde bude spoločnosťou IXTENT od 15:10 hod. prezentovaný Enterprise Content Management v praktickom využití pre obchod a marketing.

Chcete získavať novinky?