Pojeďte s námi na mezinárodní konferenci OpenText Innovation Tour 2018

Jako zlatý partner společnosti OpenText se bude IXTENT i letos účastnit mezinárodní konference Innovation Tour. Letos dokonce ve dvou destinacích - 12. 4. 2018 v Londýně v hotelu London O2 Intercontinental a 16. 4. 2018 v Mnichově v hotelu Infinity Conference Center & Hotel Munich. Na obou akcích bude IXTENT reprezentován zástupci na stánku  v sekci partnerů OpenText.

Srdečně zveme své obchodní partnery a klienty, nenechte si ujít tuto zvláštní příležitost k získání informací o nejnovějších trendech a řešeních v oblasti digitální transformace přímo od lídra v této oblasti. Pokud plánujete změny v systému řízení dokumentů, podnikovém řízení obsahu nebo hledáte novou Artificial Intelligence platformu, bude Vám tato konference zdrojem cenné inspirace.

Pokud byste potřebovali bližší informace či pomoc se zajištěním účasti, jsme Vám k dispozici na adrese: marketing@ixtent.com. Vstup na konferenci je pro klienty IXTENT zdarma. Na viděnou na Innovation Tour 2018 v Londýně a Mnichově!

Přečtěte si podrobnější informace o akci Innovation Tour 2018, která se koná v průběhu dubna či května v 9 zemích světa, zaregistrujte se co nejdříve.

Poznámka: Převládajícím jazykem konference (75 % přednášek) je angličtina.