IXTENT je i pro rok 2018 zlatým partnerem společnosti OpenText

Společnost IXTENT, dlouholetý partner společnosti OpenText, potvrdila opět nejvyšší formu partnerství pro rok 2018. Status „GOLD partner“ zaručuje kvalitu, kvalifikaci a zkušenost jeho nositele. Společnost IXTENT je v rámci České a Slovenské republiky jediným partnerem OpenTextu na této úrovni, pravidla pro jeho získání  (prodej určeného objemu licencí a implementace daného objemu řešení) jsou náročná a velmi striktní.

Skupina IXTENT je připravena u svých zákazníků v rámci České republiky i mimo ni zajistit licence či implementovat tato řešení: OpenText ContentSuite, OpenText Experience Suite, OpenText Process Suite, OpenText Information Exchange Suite, OpenText Discovery Suite, OpenText Suite for SAP, OpenText Suite for Oracle, OpenText Suite for Microsoft, OpenText Appworks, OpenText Cloud a další.

Kvalitu produktů OpenText dokazují i průzkumy renomované společnosti Gartner, podle níž je OpenText dlouhodobým lídrem v oblasti Enterprise Content Managementu, letos počtrnácté v řadě.
OpenText je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu. Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům v největších světových společnostech, státních institucích a dalších firmách nabízejících služby. OpenText podporuje přibližně 80 000 zákazníků a miliony uživatelů ve 140 zemích světa.

Nechte se inspirovat i Vy, zašlete nám svoji poptávku na produkty OpenText, tým IXTENT Vám navrhne nejvhodnější řešení pro Vaši společnost.