Společnost IXTENT uvádí v ČR, SK a Polsku na trh nové produkty IXOS

Praha, 17.10. 2003 – Společnost IXTENT uvádí v ČR, SK a  Polsku na trh nové produkty IXOS pro oblast:

IXOS-Obtree je jedinečným nástrojem na správu obsahu umožňující:

Při vývoji řešení byly využity nejnovější objektové technologie. Nastavení a  údržba portálů je řešena pomocí jednoduchých administrativních nástrojů, přičemž samotné publikování obsahu probíhá na úrovni jednotlivých uživatelů. Pro administraci či užívání řešení není třeba znát html programování či jiné SW programovací nástroje. Správa, generování a publikování nového obsahu probíhá pouze prostřednictvím administrativního klienta, který je nedílnou součástí balíku. Samotná publikace na web je realizována přímo z prostředí Office aplikací - např. MS Word, tudíž je naprosto intuitiví. Výrazně se tím snižuje administrativa a urychluje tok informací od těch, kteří obsah tvoří, ke koncovým uživatelům a zpět.

Řešení je k dispozici i v alternativě:

IXOS-Obtree je současnou světovou špičkou na trhu ECM a WCM.

IXOS-eCONprocess - je nástrojem na modelování, údržbu procesů pomocí softwarových nástrojů - WF (workflow). IXOS-eCONprocess může sloužit k výměně informací a dokumentů v rámci workflow, nebo jako integrační platforma umožňující tok dat a informací přes různé podnikové aplikace a ERP systémy.

IXOS-eCONprocess je k dispozici ve dvou variantách:

Nedílnou součástí řešení je i grafický návrhář procesů a klient tyto procesy testující, optimalizující a administrující. IXOS-eCONprocess je plně integrovatelný do řady ERP systémů včetně SAP.