IXTENT dokončil pro švýcarskou společnost IseoLabs AG upgrade na OpenText 16 ve společnosti Vifor Pharma Group

Společnost IXTENT čím dál častěji oslovují zástupci zahraničních společností se svými požadavky na upgrade či instalaci produktů OpenText. Tentokrát se na společnost IXTENT obrátila švýcarská společnost IseoLabs AG ve věci upgradu pro Vifor Pharma Group.

Vifor Pharma Group, dříve Galenica Group, je celosvětovou specializovanou farmaceutickou společností, která se zabývá výzkumem, vývojem, výrobou a prodejem vlastních farmaceutických produktů. Cílem společnosti je stát se globálním lídrem v oblasti prodeje léků s vysokým obsahem železa. Společnost Vifor Pharma se snaží pomáhat pacientům po celém světě s těžkými a chronickými nemocemi vést lepší a zdravější život.

Zástupci společnosti Iseolabs AG se obrátili na IXTENT s požadavkem upgradu archivního serveru na dostupnou nejnovější verzi OpenText 16, na customizaci části systému SAP a instalaci skenovacích stanic. Požadavky pro společnost Vifor Pharma Group byly úspěšně splněny do konce května 2017.