PPF a.s. nový zákazník společnosti IXTENT s.r.o.

Praha 20. 3. 2004 - Společnost PPF je další firmou, která využívá řešení na platformě IXOS. Společnost IXTENT nasazuje řešení pro archivaci elektronické pošty pro uživatele ve společnosti PPF a.s., která je největším českým finančním investorem.

Společnost PPF se rozhodla pro instalaci IXOS eCON serveru for MS Exchange, řešení společnosti IXOS SOFTWARE, s.r.o. Toto řešení umožňuje archivaci emailů klienta a přístup k těmto emailům pomocí znalostního vyhledávání Convera RetrievalWare.

Exchange server dávkově ukládá starší emaily do archivu, kde jsou indexovány systémem Convera. To uživatelům ve společnosti PPF umožňuje vyhledávat v archivovaných e-mailech, včetně jejich příloh, v různých formátech přímo z prostředí MS Outlook. Vyhledané e-maily jsou v okamžiku zobrazení extrahovány z archivu. Tento systém je jedním z nejdokonalejších dostupných řešení a je využíván v mnoha společnostech, které potřebují rychlé a spolehlivé vyhledání informací.

Pro více informací o poskytovaných řešeních a službách společnosti IXTENT kontaktujte tiskovou agenturu:

PRAM
Karel Kapinus
+420-603200944
karel.kapinus@pram.cz

O společnost IXTENT
IXTENT s.r.o. reprezentuje technologii IXOS na středoevropských a východoevropských trzích a je největším dodavatelem archivních systémů, DMS a WCM technologií na trhu ČR a SROV. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Dokument Management Systém - DMS, Content Management Systém -CMS, Enterprise Content Management - ECM), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivací dat a dokumentů v prostředí Internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.