IXTENT na SAP Foru 2017: „Víme, jak zjednodušit přechod na SAP S/4HANA“

Společnosti IXTENT a OpenText byly partnery včerejší konference SAP FORUM 2017, která se konala v Praze Karlíně  dne 31.5.2017. Konference nabídla mnoho zajímavých přednášek a panelových diskuzí, ale i prostor pro přímý kontakt  všech účastníků.  Nedílnou součástí byl stejně jako v minulých letech DEMO JAM – kde vybrané IT společnosti měly možnost v pěti minutách představit své projekty, které mají co dočinění se SAP platformou.

Konferenci, kterou moderoval Libor Bouček, zahájil ve 13 hodin úvodním slovem generální ředitel SAP ČR Roman Knap. Poté následovala zajímavá přednáška s názvem HUMAN 21 vizionáře a matematika Karla Janečka.  Ředitel inovací SAP pan Martin Wezowský představil budoucnost SAPu a Prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. z Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky, ČVUT promluvil o perspektivách umělé inteligence a robotiky. Pokračovalo se panelovou diskuzí na téma Tomorrow is Already Here. Po krátké přestávce nastal čas pro soutěž nazvanou DEMO Jam, které se mohli zúčastnit pouze vybraní partneři se svými projekty souvisejícími se SAP produkty. Každý partner měl na představení svého projektu na jevišti pět minut.

IXTENT ve vtipné scénce s názvem „Vrhněte se do náruče krásné HANY“ nabídl možnost, jak zjednodušit a zlevnit přechod na SAP S/4HANA, což čeká v budoucnu každou společnost. Scénka měla úspěch u diváků, kteří herce odměnili potleskem.

Výraznější ovace si pak zasloužili již jen zpěvák Miro Žbirka a skupina Jelen, kteří se postarali o oddychový závěr večera.

Zástupci společnosti IXTENT využili této konference k setkání se svými klienty, ale i partnery. Jedním z témat hovorů byl i nutný přechod firem na SAP S/4HANA a jak jej mohou co nejpohodlněji vyřešit. Chcete-li se o možnostech jednoduššího a levnějšího přechodu na SAP S/4HANA dozvědět více, kontaktujte nás.

Pro více informací kontaktujte:

IXTENT s.r.o.
Jankovcova 1595/14