Robert Bosch s.r.o. archivuje elektronickou poštu

Praha 21. 6. 2004 - Společnost IXTENT s.r.o., dodavatel komplexních řešení pro správu dokumentů a jejich obsahu uzavřela se společností Robert Bosch s.r.o. v Českých Budějovicích smlouvu na dodávku řešení pro archivaci elektronické pošty. Existující velké množství elektronické pošty a jeho stálý nárůst ve společnosti jsou důvodem nasazení řešení IXOS-eCONserver for MS Exchange. Cílem instalovaného řešení je, stejně jako v mnoha dalších případech, snížit zátěž Exchange serveru a zároveň dlouhodobě a bezpečně archivovat e-maily a přílohy. Dokumenty jsou díky tomuto řešení vždy lehce dostupné a zároveň bezpečně uložené.

Více informací o poskytovaných řešeních a službách společnosti IXTENT naleznete na www.ixtent.com, nebo kontaktujte PR agenturu:

PRAM
Karel Kapinus
+420-603200944
karel.kapinus@pram.cz

O společnost IXTENT
IXTENT s.r.o. reprezentuje technologii IXOS na středoevropských a východoevropských trzích a je největším dodavatelem archivních systémů, DMS a WCM technologií na trhu ČR a SR. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Dokument Management Systém - DMS, Content Management Systém -CMS, Enterprise Content Management - ECM), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivací dat a dokumentů v prostředí Internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.

O společnost Bosch
První oficiální pobočka Bosch byla založena roku 1920 v Praze a po nucené 44leté přestávce se po roce 1989 vrátila a od prosince roku 1991 je opět činná. Za dobu své přítomnosti na českém trhu si Bosch vybudoval nezaměnitelný image významného výrobce a investora a jeho výrobky se od automobilové techniky přes elektrického nářadí a domácí spotřebiče až po tepelnou techniku úspěšně zabydlely nejen v českých domácnostech, ale i automobilech, servisech a průmyslových podnicích.