Dokončen upgrade OpenText ve skupině Conseq

Společnost Conseq Investment Management se rozhodla pro modernizaci, tedy upgrade svého systému na správu dokumentů. Upgrade byl zdárně dokončen na jaře tohoto roku společností IXTENT.

Ryze česká společnost Conseq Investment Management je soukromá nezávislá společnost nepatřící do žádné skupiny bank ani pojišťoven. Nabízí řadu finančních produktů a služeb. Při výběru investičních společností, jejichž fondy zařazuje do produktového portfolia, není omezena na společnosti v rámci jakéhokoli kapitálového propojení – zaměřuje se tedy na vysokou kvalitu nabízených produktů a služeb.

Společnost již několik let využívá systém pro správu dokumentů OpenText. Aby ještě více zefektivnila své fungování a v konečném důsledku konstantně nabízela svým klientům jen ty nejkvalitnější služby, rozhodla se pro upgrade na nejnovější dostupnou verzi systému. Oslovila proto svého dodavatele IXTENT, který je na českém trhu jediným partnerem  OpenText na nejvyšší úrovni GOLD. Ta upgrade systému úspěšně dokončila v průběhu března 2017.

V současnosti je Conseq Investment Management pevnou součástí kapitálového trhu v České republice. Objemem obhospodařovaného majetku se Conseq Investment Management řadí mezi největší investiční manažery v České republice. Jsme rádi, že tato významná finanční instituce využívá služeb společnosti IXTENT.

Pro více informací nás kontaktujte:

IXTENT s.r.o.
Jankovcova 1595/14