Slovenská pošta používá nejmodernější verzi systému pro správu a archivaci dokumentů

Stejně jako mnoho jiných státních firem, také Slovenská pošta využívá OpenText Content Suite, tedy komplexní, integrovaný balík produktů, který zrychluje řízení podnikových nestrukturovaných informací a významnou měrou tak snižuje rizika podniku a zefektivňuje jeho fungování. Slovenská pošta se rozhodla pro upgrade na nejnovější verzi OpenText Content Suite 16.

Slovenská pošta, a. s., která vznikla v roce 1993, je důležitým poskytovatelem moderních, komunikačních, distribučních a platebních služeb na slovenském trhu, s logistickými podmínkami uzpůsobenými pro podnikání ve střední a východní Evropě. Od roku 2007 používá Slovenská pošta moderní systém pro správu a archivaci dokumentů OpenText.

Vzhledem k tomu, že v roce 2016 byla vydána nová revoluční verze produktů OpenText Content Server a OpenText Archive Server (a návazných komponent), navrhla společnost IXTENT, která se dlouhodobě stará o servisní podporu platformy OpenText na Slovenské poště, upgrade celého řešení Centrálního archivačního systému na nejnovější verzi OpenText Content Suite 16.

Projekt byl společnosti IXTENT zadán v říjnu roku 2016, v listopadu 2016 proběhla instalace testovacího systému. Samotný upgrade byl dokončen v prosinci 2016. Společnost IXTENT vytvořila nové virtuální/fyzické servery paralelně vedle stávající infrastruktury, a po kompletním odladění nové verze došlo k přepnutí (během jediného víkendu) archivací na nové řešení.

I díky upgradu na nejnovější verzi Opentext Content Suite 16 byla zajištěna optimalizace výkonu serverů s informačními systémy a u vybraných agend bylo umožněno efektivnější vyhledávání v archivovaných datech.

Společnost IXTENT nabízí zdarma předvedení zcela nového, moderního a uživatelsky velmi přívětivého prostředí OpenText Content Suite Stačí se zaregistrovat  zde.

Pro více informací kontaktujte:

IXTENT s.r.o.
Jozef Novota