IXTENT a itelligence uzavřeli partnerství

Praha 6. 9. 2004 - Společnosti IXTENT a itelligence se dohodly na rozšíření spolupráce. Cílem partnerství bude vzájemná spolupráce na úrovni obchodní, marketingové jakož i technologické, v první řadě v České republice a na Slovensku, následně i v dalších zemích střední a východní Evropy.

O společnosti itelligence

itelligence je mezinárodním poskytovatelem komplexních služeb v prostředí SAP. Prostřednictví 33 poboček v 15 zemích realizuje projekty pro více než 1200 zákazníků. Jako SAP Global Services Partner nabízí svým zákazníkům poradenské kompetence, vlastní SAP odvětvová řešení, vývoj a integraci systémů, jakož i  služby z oblasti outsourcingu, s cílem co nejlépe podpořit jejich podnikový potenciál.

Více informací o itelligence naleznete na www.itelligence.cz

O společnosti IXTENT

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologii IXOS na středoevropských a  východoevropských trzích a je největším dodavatelem archivních systémů, DMS a  WCM technologií na trhu ČR a SR. Nabízí služby pro správu elektronických a  "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Dokument Management Systém - DMS, Content Management Systém -CMS, Enterprise Content Management - ECM), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivací dat a dokumentů v prostředí Internetu a  podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.