Open Text/IXOS ohlašuje první integrované E-mail Management řešení

Praha, Mnichov, 29. 11. 2004 - Open Text, dodavatel Enterprise Content Managementu (ECM) dnes oznámil, že na letošním Microsoft IT Foru 04 bylo poprvé prezentováno obsáhlé E-mail Management řešení. Produkt vyniká nad ostatními sloučením emailové archivace, řízením záznamu a schopností fulltextového vyhledávání. Předpokládanou cílovou skupinou je výkonný management společností a další oddělení spojená se schvalováním podnikových procesů. Řešení poskytuje společnostem řízení celkového životního cyklu emailové komunikace ve společnosti a dalších organizacích. Nová sestava obsahuje vybrané funkce z  LiveLink řešení, vlajkové lodi společnosti Open Text, s prvky řešení emailové archivace od společnosti IXOS. Nejnovější verze řešení IXOS emailové archivace bylo rovněž prezentováno na Microsoft IT Foru 04.

The Livelink Suite for E-mail Management je jedním z milníků v produktové řadě Open Text / IXOS a zahrnuje složky Livelink for E-mail Archiving, Livelink for E-mail Monitoring a Livelink for E-mail Management.

Robustní a velmi dostupné řešení spravuje, ukládá a archivuje exponenciálně narůstající množství emailů ve společnostech. Livelink for E-mail Management nabízí specifické funkce pro různé země s ohledem na místní zákony a požadavky na správu dokumentů a dalších předpisů, jako jsou například směrnice společnosti.

O společnosti Open Text

Open Text zaujímá vedoucí postavení na trhu v poskytování Enterprise Content Management (ECM) řešení, které spojuje lidi, procesy a informace ve světových organizacích. V celé své historii si Open Text zachoval svoji tradici, inovativní postoj, silné postavení na trhu a finanční růst. V únoru 2004 získal Open Text 88% podíl ve společnosti IXOS. Tímto spojením vznikl největší světový dodavatel ECM řešení s více než 13 000 zákaznických instalací a téměř 20 miliony v 67 zemích a 12 jazycích. Více informací o Open Textu najdete na www.opentext.com.

O společnosti IXOS

IXOS SOFTWARE AG a Open Text nabízejí celopodnikové softwarové aplikace, které umožňují zákazníkům optimalizovat jejich obchodní procesy a zabezpečují bezstarostnou a dlouhotrvající archivaci obchodní dokumentace v lehce dostupném archivu dokumentů. IXOS je vedoucím dodavatelem ECM řešení, která jsou integrovaná do SAP aplikací. Celosvětově více než dva miliony uživatelů využívá IXOS software. Více informací na www.ixos.com

O společnost IXTENT

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologii IXOS na středoevropských a  východoevropských trzích a je největším dodavatelem archivních systémů, DMS a  WCM technologií na trhu ČR a SR. Nabízí služby pro správu elektronických a  "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Dokument Management System - DMS, Content Management System - CMS, Enterprise Content Management - ECM), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivací dat a dokumentů v prostředí Internetu a  podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.
Více informací o IXTENT najdete na www.ixtent.com.