TCHAS, spol s.r.o. staví na základech IXOS

Praha 26. 11. 2004 - Společnost IXTENT s.r.o., dodavatel komplexních řešení pro správu dokumentů a jejich obsahu, dodala do skupiny firem TCHAS řešení pro archivaci elektronické pošty na platformě IXOS, které umožňuje spolehlivé archivování elektronické pošty včetně příloh. Součástí řešení je i použití optického jukeboxového archivu.

Společnost TCHAS-SERVIS s.r.o. se rozhodla pro instalaci řešení IXOS for MS Exchange, které umožňuje archivaci emaiů. Pro přístup k těmto emailům lze využít nástroj znalostního vyhledávání Convera RetrievalWare. Exchange server ukládá starší emaily do archivu, kde jsou indexovány systémem Convera. To uživatelům umožňuje vyhledávat jak v těle archivovaných emailech, tak v přílohách, které mohou být v různých formátech. Vyhledávání probíhá přímo z prostředí MS Outlook. Tento systém je jedním z nejdokonalejších dostupných řešení a je využíván v mnoha společnostech, které potřebují archivovat emaily a zároveň potřebují zajistit rychlé a spolehlivé vyhledání informací obsažených v těchto emailech.

TCHAS-SERVIS s.r.o. zajišťuje veškerý provoz a rozvoj informačních technologií a systémů v celé skupině firem TCHAS, největší ryze české stavební společnosti.

Více informací o poskytovaných řešeních a službách společnosti IXTENT naleznete na www.ixtent.com, nebo kontaktujte PR agenturu:

PRAM
Karel Kapinus