Vyřešte svoji noční můru: Efektivní zpracování účetních dokladů a finančních dokumentů

Praha, 6. 12. 2016 - Společnost IXTENT, společně s Českou asociací pro finanční řízení (CAFIN), uskutečnila 10. listopadu v Tančícím domě v Praze workshop s názvem Vyřešte svoji noční můru:  Zpracovávejte účetní doklady a finanční dokumenty co nejefektivněji.

V krásných prostorách Tančícího domu v Praze společnost IXTENT a asociace  CAFIN uspořádaly workshop, kde se pozvaní zástupci společností měli možnost dozvědět, jak zefektivnit správu finančních dokumentů či zjednodušit tvorbu, evidenci smluv, dodatků a jiných souvisejících dokumentů (v souladu s legislativou), jak zpracovávat příchozí faktury rychleji i levněji a zároveň ohlídat termíny i úkoly vyplývající ze smluv.  Nechyběly ani informace o možnostech likvidace historických systémů a archivace finančních dat.

Dle množství položených dotazů z řad účastníků je patrné, že tato témata jsou pro většinu společností velmi aktuální a musí je řešit.

Prezentace z workshopu získáte zde: http://www.ixtent.com/download.html

(Po vyplnění registračního formuláře pokračujte do sekce „Akce a webináře“, prezentace pak naleznete ve složce „workshop-zpracovavejte-ucetni-doklady-a-financni-dokumenty-co-nejefektivneji-10.11. 2016-praha“)