IXTENT s.r.o. založil dceřinou pobočku na Slovensku

Praha, 13. 12. 2004 - Společnost IXTENT s.r.o., dodavatel komplexních řešení pro správu dokumentů a jejich obsahu, od 1.12.2004 založila na Slovensku svoji 100% dceřinou pobočku IXTENT Slovakia s.r.o.

Založením dceřiné společnosti si IXTENT slibuje bližší kontakt se slovenskými zákazníky, lepší rozeznání obchodních možností, každodenní přítomnost na trhu a  zkvalitnění služeb poskytovaných na Slovensku.

Nově vzniklá pobočka byla založena již po necelém roce a půl působení IXTENT s.r.o. v České republice a plně koresponduje s nárůstem dodávek ve Slovenské republice a plánovaným rozvojem společnosti.

O společnost IXTENT

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologii IXOS na středoevropských a  východoevropských trzích a je největším dodavatelem archivních systémů, DMS a  WCM technologií na trhu ČR a SR. Nabízí služby pro správu elektronických a  "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Dokument Management System - DMS, Content Management System - CMS, Enterprise Content Management - ECM), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivací dat a dokumentů v prostředí Internetu a  podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.

Více informací o IXTENT najdete na www.ixtent.com.