Řešení IXTENT zefektivní práci s dokumenty u české jedničky mezi alternativními dodavateli energií

Praha, 23.8.2016IXTENT oznámil úspěšné uzavření projektu implementace informačního systému pro správu dokumentů (DMS) u největšího alternativního dodavatele elektřiny a plynu v České republice, společnosti Bohemia Energy.

V průběhu úvodní etapy byl důkladně analyzován dosavadní stav procesů práce s dokumenty, následně doporučeny a vybrány typy dokumentů, které budou prioritně pokryty instalovanou softwarovou platformou OpenText Content Suite od největšího světového výrobce technologií pro správu nestrukturovaných obchodních informací (Enteprise Information Management).

Cílem implementace DMS řešení bylo zcela eliminovat práci s papírovými dokumenty a zajistit přechod na plně elektronickou kancelář. „Tohoto cíle se podařilo úspěšně dosáhnout. Systém pro správu dokumentů umožňuje rychlé vyhledání kompletní sady elektronických dokumentů a všech souvisejících informací v návaznosti na přístupová oprávnění daného uživatele, dále komplexně pokrývá obchodní proces napříč celou organizací a v neposlední řadě zajišťuje trvalou a bezpečnou archivaci dokumentů v elektronickém archivním úložišti,“ říká Roman Knapp, Sales & Marketing Manager společnosti IXTENT.

Bohemia Energy tak i při neustále rostoucím tržním podílu významným způsobem zefektivní svou činnost, což ji v konečném důsledku umožní nabídnout ještě výhodnější cenové podmínky a prohloubit poskytování špičkové, moderní péče svým zákazníkům.

Pro více informací kontaktujte:

IXTENT s.r.o.
Roman Knapp
Jankovcova 1595/14
Tel: +420 222 363 653
E-mail: sales@ixtent.com

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

Bohemia Energy vstoupila na český trh v roce 2005. Jako první alternativní dodavatel začala v roce 2006 nabízet elektřinu domácnostem, plyn pak o dva roky později. V současnosti je v segmentu domácností a malých až středních firem největším alternativním dodavatelem elektřiny a plynu v České republice.

Společnost Bohemia Energy tvoří společně se sesterskými společnostmi Comfort Energy a Slovakia Energy energetickou skupinu Bohemia Energy. S více než 720 000 zákazníky a ročním obratem 10,9 mld. Kč za rok 2014 patří k největšímu uskupení alternativních dodavatelů energií na území České a Slovenské republiky.

Více informací: www.bohemiaenergy.cz