IXTENT se zúčastnil druhé části konference SAP Forum, s podtitulem Professional Day, kde prezentoval řešení pro efektivní správu účtenek a dokladů z pracovních cest OpenText Travel Receipts Management for SAP® Solutions. Konference se konala ve čtvrtek, 8. 9. 2016 v Clarion Congress Hotelu v Praze.

Jiří Jakeš, Account Manager IXTENT, vystoupil s prezentací na téma Robotické zpracování účtenek a dokladů z pracovních cest. “Je proces administrace služebních cest pro Vaši organizaci netransparentní, nákladný a hledáte způsoby jeho zefektivnění? Chcete, jako manažer, mít k dispozici kompletní podklady služebních cest v elektronické podobě v systému SAP? Řešení OpenText Travel Receipts Management for SAP Solutions zrychluje proces vyúčtování nákladů na pracovní cesty zaměstnanců pomocí efektivnějšího zpracování účtenek v mnoha formátech (papír, fax, email, doklady z mobilních zařízení atd.).,” říká Jakeš.

SAP Forum, tradičně přináší do České republiky prémiový obsah předních mezinárodních konferencí – business trendy a novinky, zkušenosti lokálních i mezinárodních firem a především poskytuje prostor pro networking a sdílení zkušeností celého ekosystému společnosti SAP.

Konferenční stánek IXTENT s.r.o.