OpenText představuje novou platformu verze 16

Praha/ Bratislava, 22.4.2016 – Světový leader mezi dodavateli řešení pro správu podnikového obsahu (Enterprise Information Management, zkr. EIM), společnost OpenText, představila začátkem dubna novou platformu verze 16. OpenText verze 16 je jedinečná digitální platforma, která umožňuje spravovat a zároveň analyzovat veškerý podnikový informační obsah a procesy. Skládá se ze dvou hlavních produktových částí: OpenText Suite 16 a OpenText Cloud 16.

Nová verze přináší řadu novinek a vylepšení:

Možnost nasazení on-premise či v cloudu - Transformace digitálních procesů v rámci celé organizace je nyní jednodušší, a to bez ohledu na to, kde jsou obchodní data uložena - ať už u zákazníka (on-premise), v datovém centru, veřejném cloudu či v hybridní infrastruktuře.

Datová analytika a reporting – Nové analytické a reportingové funkce umožňují zkoumat velké objemy dat a poskytují tak manažerům na všech úrovních řízení relevantní a aktuální informace jak pro operativní, tak pro strategické rozhodování.

Efektivnější tok informací – OpenText verze 16 přináší řadu nástrojů, které umožňují maximalizovat bezpečnost, správu a dostupnost informací v průběhu celého jejich životního cyklu napříč organizací (podpora procesů typu: „od vzniku dokumentu po jeho likvidaci“, „od objednávky až po proplacení faktury“ atd.).

Vytvoření obchodní sítě (nebo-li OpenText Business Network) – OpenText Business Network digitalizuje obchodní procesy a optimalizuje informační toky napříč ekosystémem obchodních partnerů (dodavatelů, odběratelů, finančních institucí atd.) a umožňuje tak organizacím zaměřit se na jejich hlavní obchodní cíle.

Mobilita – Mobilní řešení zásadně mění způsob, jakým společnosti a lidé komunikují a pracují s informacemi. OpenText Suite 16 přináší vylepšenou verzi řešení AppWorks, která umožňuje prostřednictvím webových technologií HTML5 a REST API zpracovávat podnikový obsah a procesy odkudkoliv a kdykoliv.

Cílem nové verze 16 je pokrýt požadavky a potřeby podnikových uživatelů a vytvořit tak maximálně uživatelsky přívětivou platformu pro správu veškerého obchodního informačního obsahu. OpenText verze 16 umožňuje organizacím dosáhnout vytyčených obchodních cílů, zvýšit produktivitu a schopnost rozvoje, zlepšit kontrolu a bezpečnost nad tokem informací.

Více informací o řešení OpenText verzi 16 naleznete na www.opentext.com/16.

Pro více informací kontaktujte:

IXTENT s.r.o.
Jankovcova 1595/14
Tel: +420 222 363 653
E-mail: sales@ixtent.com

IXTENT s.r.o.

Skupina IXTENT působí na evropském trhu informačních technologií již více než 10 let. Svým zákazníkům poskytuje služby a řešení zaměřené na správu informací uložených v dokumentech, procesech, digitálních médiích, sociálních sítích, portálech či podnikových systémech. Pomáhá tak společnostem uchovávat jejich jedinečné know-how a efektivně zpracovávat důležité obchodní informace.

Více informací: www.ixtent.com

OpenText Corporation

Společnost OpenText je světový lídr mezi dodavateli řešení pro správu informačního obsahu (EIM - Enterprise Information Management). Jeho řešení umožňují společnostem a organizacím rychlejší růst, úsporu provozních nákladů a snížení bezpečnostních rizik souvisejících se správou informací.
Více informací: www.opentext.com