Partnerství IXTENT s.r.o. a Open Text

Dovolujeme si Vám sdělit, že společnost IXTENT s.r.o., jako dodavatel komplexních řešení pro správu dokumentů a jejich obsahu, poskytuje obchodní a  servisní činnosti na úrovni partnera společnosti Open Text pro středoevropské a  vychodoevropské trhy.

K 31.7.2005 společnost Open Text formálně završuje celosvětový proces integrace se společností IXOS a to centralizací vývojových aktivit společně s  již zahájeným přechodem na prodej a servis partnerskými kanály. Uvedený model lépe odpovídá potřebám zákazníků a poskytuje vyšší kvalitu a dostupnost poskytovaných služeb.

Proces je ukončen přesunem vývojových a zbylých minoritních aktivit do evropské centrály Open Text v Mnichově s následnou likvidací společnosti IXOS SOFTWARE, s.r.o..

Zodpovědnost za obchodní a servisní činnosti bude v budoucnu na úrovni partnera obchodní a servisní organizace IXTENT s.r.o. nebo IXTENT Slovakia s.r.o., zastřešený vídeňskou organizací IXOS SOFTWARE (Austria) GmbH, do budoucna Open Text Vienna.