Noví lidé ve společnostech IXTENT s.r.o. a IXTENT Slovakia s.r.o.

Praha, 10.1.2006 – vedení společnosti IXTENT s.r.o. jmenovalo pro svou dceřinou společnost IXTENT Slovakia s.r.o. Account Managera dedikovaného výhradně pro klienty na Slovensku. Tomáš Kuba, Dis., přišel ze společnosti E.ON IS Czech Republic s.r.o (dříve is:energy czech a.s.), kde pracoval na IT projektech v oblasti SAP a DMS. Tomáš Kuba ve volném čase dává přednost sportu a cestování. Dceřiná pobočka IXTENT Slovakia s.r.o., dodavatel komplexních řešení pro správu dokumentů a jejich obsah, byla založena 1.12.2004. Díky lokálnímu obsazení pobočky, bude moci velmi rychle reagovat na potřeby stávajících klientů a zvýšit tak dostupnost služeb pro vzrůstající novou klientelu na celém území Slovenska. Další změna v týmu se týká společnosti IXTENT s.r.o., a to jmenováním Jany Bobysudová na pozici Marketing Manager. Jana Bobysudová bude odpovědná za marketingovou strategii společnosti, komunikaci s tiskem, udržování vztahů a rozvoj spolupráce se zákazníky, partnerskými společnostmi a dodavateli. Jana Bobysudová do společnosti IXTENT nastupuje po několikaletém působení ve společnosti InterSystems B.V., kde zastávala obdobnou pozici. Mezi její koníčky patří turistika a umění.