IXTENT - Digital Asset Management

Praha 22. 2. 2006 – Společnost IXTENT s.r.o. reaguje na poptávku trhu plynoucí z rozvoje kreativních center a jejich potřeb, na organizaci spisové služby a na potřebu efektivního řešení DMS pro rozvíjející se společnosti.

Nová nabídka IXTENT představuje od nového roku další čtyři produkty, kterými rozšiřuje již tak velmi komplexní služby v oblasti řízení správy dokumentů ECM.

Jedná se o inovativní softwarové řešení pro digitální přístup pro kreativní, marketingová a distribuční centra Livelink ECM Digital Asset Management a dva produkty pro spisovou službu: Livelink ECM eGoverment DOMEA a Livelink ECM Records Management. Nabídkou produktů pro spisovou službu reaguje IXTENT s.r.o. na požadavky zákona ČR č. 499/2004 Sb. „O archivnictví a spisové službě“ a na Slovensku zákona 395/2002 Z.z., jakož i na další zákonné normy související se správou v EU. Dále IXTENT s.r.o. nabízí řešení Document Management System s  vlastnostmi portálu pro rozvíjející se společnosti - Microsoft SharePoint Portal. Pro tento produkt má řešení IXTENT® i modulární možnosti na vstupu – digitalizaci dokumentů, znalostní vyhledávání dokumentů a Livelink ECM Archive Server.

Více informací o poskytovaných řešeních a službách společnosti IXTENT naleznete na www.ixtent.com nebo kontaktujte PR agenturu:

PRAM Consulting s.r.o.
Karel Kapinus