IXTENT dodává datovou archivaci SAP pro GECO TABAK, a.s.

Obchodní firma GECO TABAK, a.s., která v žebříčku Czech TOP 100 roku 2005 obsadila 56. pozici, spolupracuje s firmou IXTENT s.r.o., předním dodavatelem řešení ECM (Enterprise Content Management) ve střední a východní Evropě. Projekt spolupráce se týká komplexní dodávky řešení projektu datové archivace systému SAP R/3. Softwarovým jádrem je řešení Open Text - Livelink ECM for SAP. IXTENT zajišťuje kompletní dodávku aplikačního řešení jak po stránce koncepční, analytické, dodávek nezbytného HW a SW vybavení, tak po stránce implementačních služeb a podpory řešení v produktivním provozu.

GECO TABAK, a.s. patří v ČR mezi největší dovozce tabákových výrobků a kuřáckých potřeb a jako jediná obchodní firma v oboru pokrývá distribucí a vlastním velkoobchodním prodejem celorepublikový trh. Současně společnost provozuje pod značkou „GECO" síť specializovaných prodejen typu "TABÁK – TISK" s širokou nabídkou periodického tisku, telefonních kupónů, jízdenek MHD, stíracích losů, zprostředkováním příjmu sázek a další. GECO TABAK, a.s. od roku 2000 působí i na slovenském trhu dceřinou společností GECO TABAK, s.r.o.