IXTENT pracuje pro E.ON Gaz Romania

Praha 24.10.2006 - Společnost IXTENT, poskytovatel řešení ECM (Enterprise Content Management) ve střední a východní Evropě podepsal další kontrakt na řešení dokument management systému kompozitních tisků ze systému SAP pro dalšího člena skupiny E.ON - E.ON Gaz Romania.

Společnost IXTENT ve spolupráci s rumunským partnerem – systémovým integrátorem ROMSYS - podepsala smlouvu pro E.ON Gaz Romania a rozšířila tak své působení v nadnárodním koncernu E.ON, kde je již dodavatelem ECM řešení v České a Slovenské republice. Projekt pro E.ON Gaz Romania je založen na technologii Livelink od společnosti Open Text a zabývá se řešením dokument management systému a archivací dokumentů ze systému SAP, dokumentů generovaných aplikací na vytváření personifikovaných kompozitních tiskových výstupů ze systému SAP a  dalších datových zdrojů. Toto řešení zajistí správu vybraných dokumentů při  zachování přesného obrazu tištěného dokumentu, který je uložen v datové podobě pro pozdější zobrazení nebo vytištění v rámci SAP-ISU (branžové řešení pro utilitní společnosti) a vyřešení legislativní otázky náhrady tištěných dokumentů elektronickými v jejich originální podobě. Přenesením relevantních informací do SAP tabulky je zajištěno zobrazení archivovaného dokumentu přímo z prostředí SAP, což zefektivní marketing zákazníka a vyřizování zákaznických požadavků. Generované interní i externí dokumenty jsou po omezeném vytištění distribuované jednotlivým zákazníkům E.ON Gaz Romania.