Řešení Open Text rozšiřují možnosti správy dokumentů v aplikacích SAP

Praha 16.5.2007 - Společnosti SAP AG (NYSE: SAP) a Open Text (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC) oznamují celosvětovou aktivitu, která by měla firmám pomoci účinně spravovat rostoucí množství dat a dokumentů, které jsou rozhodující pro jejich úspěšný provoz. SAP bude nabízet řešení od Open Text, největšího nezávislého poskytovatele řešení správ podnikového obsahu (ECM – Enterprise Content Management). Novými funkcemi pro bezpečnou a dlouhodobou archivaci doplní řešení Open Text nynější možnosti správy dokumentů aplikací SAP. Toto napomůže zákazníkům zlepšit efektivitu obchodních procesů, snížit rizika a zajistit shodu se zákonnými předpisy.

SAP bude prodávat aplikace nabízené pod názvy „SAP Archiving by Open Text“„SAP Document Access by Open Text“ založené na produktech Livelink ECM od Open Textu, které mají vedoucí postavení na trhu. Tyto aplikace pro archivaci a práci s dokumenty jsou určeny jak odvětvím poskytujícím finanční služby, tak organizacím působícím ve veřejném sektoru, společnostem zajišťujícím zdravotní péči a dalším organizacím poskytujícím služby.

Dvacet let spolupráce

Celosvětová distribuční dohoda SAP a Open Text navazuje na dvě desetiletí probíhající spolupráce mezi oběma firmami. Open Text Livelink ECM Suite pro použití se SAP aplikacemi je vyzrálé a zavedené řešení nasazené u více jak 2 500 zákazníků společnosti SAP po celém světě.

Díky dlouholeté spolupráci se SAP je Open Text, který provedl akvizici společnosti IXOS v roce 2003, lídrem trhu ve správě a archivaci dokumentů i dat pro řešení SAP. Široce založená řešení, dostupná pro různé obory, umožňují firmám vytváření, přístup, správu a bezpečnou archivaci veškerého obsahu pro řešení SAP – a to jak dat, tak dokumentů – se zřetelem na přísné požadavky pro snížení rizik, operační efektivitu a sjednocení IT.

Pro více informací kontaktujte:
PRAM Consulting s.r.o.
Karel Kapinus, +420 603 200 944, karel.kapinus@pram.cz

Open Text

Open Text je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu (ECM - Enterprise Content Management). Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a dalších firmách nabízejících služby. Open Text podporuje přibližně 46 000 zákazníků a miliony uživatelů ve 114 zemích a 12 jazycích. Více informací o Open Textu, získáte návštěvou www.opentext.com.

IXTENT s.r.o.

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.