Společnost SAP Slovensko rozšířila síť svých partnerů

Společnost IXTENT Slovakia podepsala smlouvu se SAP Slovensko a stala se dodavatelem pro ECM řešení společnosti Open Text

Podepsaná smlouva naplňuje v rámci Slovenské republiky dohodu, kterou mezi sebou vloňském roce uzavřely společnosti SAP (NYSE: SAP) a Open Text (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC). Vrámci dohody SAP nabízí řešení Open Text, největšího nezávislého poskytovatele řešení správy podnikového obsahu (ECM – Enterprise Content Management). Tato dohoda napomůže zákazníkům společnosti SAP Slovensko zlepšit efektivitu obchodních procesů, snížit rizika a zajistit shodu se zákonnými předpisy.

„SAP pokračuje vrozširovaní svojej partnerskej siete sdôrazom na partnerov, ktorí sú zameraní na trh malých astredných podnikov (SME). Podpisom tejto partnerskej zmluvy SAP získava partnera s dlhoročnými predajnými skúsenosťami na trhu EMC.“ uviedol Richard Hrabovský, obchodný riaditeľ spoločnosti SAP.

„Aliance společností SAP, Open Text a IXTENT představuje silné spojenectví v  oblasti podnikového zpracování dokumentů a informací,“ prohlásil Vít Svoboda, ředitel společnosti IXTENT. „S velkým potěšením zpřístupňujeme zkušenosti a  pozitivní výsledky globální aliance i slovenským zákazníkům.“

SAP dodává vybrané produkty řady Livelink ECM od Open Textu, které mají vedoucí postavení na trhu voblasti správy dokumentů a dat. Aplikace pro archivaci a práci s dokumenty jsou určeny jak odvětvím poskytujícím finanční služby, tak organizacím působícím ve veřejném sektoru, soukromém sektoru společnostem zajišťujícím zdravotní péči a dalším organizacím poskytujícím služby.

Společnost IXTENT Slovakia je dceřinou firmou společnosti IXTENT s.r.o., jeden z největších dodavatelů dodavatele EMC řešení ve střední a východní Evropě. Podpisem této partnerské smlouvy zdůrazňuje důležitost slovenského trhu pro rozvoj celé společnosti. Slovenská pobočka společnosti IXTENT přitom byla založena vroce 2004 a vletošním roce se přestěhovala do nových reprezentativních prostor v Bratislavě.

O společnosti SAP

SAP je vedoucí světový dodavatel podnikových softwarových řešení. Vsoučasné době používá softwarová řešení SAP více než 75000 zákazníků ve 120 zemích – od malých a středních podniků až po globální společnosti. Řešení SAP založená na otevřené integrační a aplikační platformě SAP NetWeaver, která redukují složitost a podporují podnikové inovace, pomáhají podniků a organizacím na celém světě zlepšovat vztahy se zákazníky, rozšiřovat spolupráci spartnery a  zefektivňovat dodavatelský řetězec a obchodní operace. Odvětvová řešení SAP podporují jedinečné obchodní procesi ve více než 25 odvětvových segmentech, včetně špičkových technologií, zdravotnictví, obchodu, veřejné správy a financí. SAP má zastoupení ve více než 50 zemích a její akcie jsou obchodované pod symbolem „SAP“ na světových burzách, včetně frankfurtské a NYSE. (Další informace najdete na www.sap.com nebo www.sap.sk)

O společnosti IXTENT Slovakia s.r.o.

IXTENT s.r.o., resp. dceřiná společnost IXTENT Slovakia s.r.o., reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v  Rumunsku a v Polsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a  podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.

Informace pro tisk:

SAP Slovensko s.r.o.