Řešení Open Text Connectivity Secure Server zvítězilo v prestižní studii

Waterloo – Ontario – 21. 1. 2009 – Společnost Opent Text, globální leader v  oblasti podnikové správy dokumentů a dat (Enterprise Content Management – ECM), dnes oznámila výsledky nové studie srovnávající vlastnosti a funkce řešení Connectivity Secure Server.

Vzhledem k tomu, že škody způsobené porušením bezpečnostních pravidel se ročně pohybují v řádech mnoha miliard dolarů, jsou společnosti a organizace pod neustálým tlakem auditorů a akcionářů s cílem zvýšit zabezpečení dat a  informací. Řešení Connectivity Secure Server je výkonný server pro platformu Windows, který nabízí SFTP přenos souborů a zabezpečené terminálové relace, stejně jako FIPS 140-2 s validací šifrování pro zabezpečení sítě.

Open Text požádal renomovanou skupinu Tolly Group o porovnávání Connectivity Secure Server s dalšími servery se zabezpečeným přístupem.

Hlavní závěry srovnání jsou následující:

„Ne všechny serverové produkty se zabezpečeným přístupem jsou stejné,“ konstatoval Kevin Tolly, zakladatel Tolly Group. „Naše testování jednoznačně prokázala, že Connectivity Secure Server překonává srovnávané výrobky a  poskytuje vynikající rychlost tím, že dokončí přenos jednoho souboru 24x rychleji než další dva srovnávané produkty a to navíc za zlomek celkové ceny.“

„Naše výrobky jsou navrženy pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi bezpečností, výkonem a cenou,“ prohlásil Eugene Cherny, generální manager divize Connectivity společnosti Open Text. „Connectivity Secure Server navazuje na tradici špičkových technologií, kterou jsme započali již před dvaceti lety vpodobě řešení Exceed“.

Kompletní studie je k dispozici na adrese: www.opentext.com/tollygroupsecurityreport

Korporace Open Text je v České republice a dalších zemích středoevropského regionu reprezentována společností IXTENT s.r.o. IXTENT patří v tomto regionu mezi nejvýznamnější dodavatele Enterprise Content Management řešení v oblstii střední a východní Evropy. Společností Open Text byl opakovaně oceněn jako Best Performig CEE OTC Partner.

Pro více informací kontaktujte:

Petr Němeček
Marketing Manager
IXTENT s.r.o.
Lighthouse Towers
Jankovcova 2c

Open Text

Open Text je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu (ECM - Enterprise Content Management). Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a  dalších firmách nabízejících služby. Open Text podporuje přibližně 46 000 zákazníků a miliony uživatelů ve 114 zemích a 12 jazycích. Více informací o Open Textu, získáte návštěvou www.opentext.com.

IXTENT s.r.o.

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a  východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z  papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v  prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení.Více informací o Open Textu, získáte návštěvou www.ixtent.com