Společnost IXTENT mění firemní image a spouští webové stránky v novém grafickém vzhledu

Praha – 23. 4. 2015 – Společnost IXTENT dnešním dnem spouští firemní webové stránky v novém grafickém designu a struktuře. Webové stránky mají nyní nový atraktivní vzhled a jsou koncipovány tak, aby byly co nejpřehlednější a umožňovaly jak stávajícím tak potenciálním zákazníkům rychlou orientaci v nabídce řešení, produktů a služeb společnosti. Proměnou image prošly také firemní materiály a ostatní prvky vizuální komunikace.

„Svěžími barvami a přírodními motivy chceme odlehčit prezentaci technicky orientované firmy a přiblížit se osobám, kterým svět jedniček a nul není tak úplně blízký,“ říká Barbora Culková, která má na starosti oblast marketingu ve společnosti IXTENT.

Přiblížit se zákazníkům a usnadnit jim přístup k informacím se snaží také nová webová prezentace. Firemní stránky přehledně prezentují aktualizované portfolio služeb společnosti IXTENT, jednotlivé služby jsou roztříděny do několika hlavních kategorií, které jsou doplněny detailními informacemi. Nechybí ani podrobný seznam referenčních projektů doplněný o případové studie.