Společnost Open Text inovovala nástroje pro zobrazování obsahu dokumentů

Ontario – 19. 2. 2009 – Společnost Opent Text, globální leader v oblasti podnikové správy dokumentů a dat (Enterprise Content Management – ECM), uvedla novou verzi prostředku Open Text Desktop Viewer a Open Text Thin Client Viewer s  podporou nových formátů souborů. Tato řešení umožňují firemním uživatelům snižovat náklady a zvyšovat produktivitu tím, že poskytují jednoduchý způsob správy, digitalizace, zobrazování, vkládání poznámek a publikování obsahu dokumentů napříč různými odděleními. Open Text Thin Client Viewer pak poskytuje možnost zobrazovat, sdílet, distribuovat a spolupracovat obsah dokumentů s  partnery, dodavateli a zákazníky jednoduchým způsobem prostřednictvím běžného internetového prohlížeče.

Řešení Open Text Desktop a Thin Client Viewer podporují zobrazování obsahu a  vkládání poznámek do dokumentů ve stovkách nejrůznějších formátů bez toho, aby uživatel měl instalovanou originální aplikaci, ve které byl dokument vytvořen. Schopnost zobrazení obsahu všech nejdůležitějších formátů dokumentů včetně podpory 3D modelů CAD aplikací, přímého skenování papírových dokumentů a  vkládání poznámek a revizí je důvodem, že tato řešení společnosti Open Text jsou nejpreferovanějším řešením svého druhu. Nové verze přinášejí podporu pro řadu nových dokumentových formátů, včetně Excel 2007, Solidworks 2008, AutoCAD 2009 a  Auto Desk Inventor 2009.

Toto oznámení potvrzuje dřívější rozhodnutí společnosti Open Text pokračovat ve vývoji a inovacích řešení pro zobrazování obsahu, které společnost získala akvizicí firmy Spicer Corporation. Ta je původním autorem těchto aplikací, známých též pod dřívějšími značkami Imagenation a ViewCafe. Vedle pokračujícího vývoje samostatných verzí Open Text plánuje začlenit tyto funkce do příštích verzí Open Text ECM Suite.

„Naším cílem je nabídnout zákazníkům a partnerům nejkompletnější a  nejvýkonnější řešení pro zobrazení obsahu na trhu snejnižšími cenovými nároky. Zákazníci tím získají zlepšení obchodních procesů a vyšší bezpečnost,“ prohlásil Richar Anstey, viceprezident pro technologie a produktovou strategii společnosti Open Text.

Open Text Desktop a Thin Client Viewer vycházejí vstříc požadavkům zákazníků řadou způsobů, včetně:

Korporace Open Text je v České republice a dalších zemích středoevropského regionu reprezentována společností IXTENT s.r.o. IXTENT patří v tomto regionu mezi nejvýznamnější dodavatele Enterprise Content Management řešení a  společností Open Text byl opakovaně oceněn jako Best Performig CEE OTC Partner.

Pro více informací kontaktujte:

Petr Němeček
Marketing Manager