Společnost IXTENT s.r.o. podepsala partnerskou smlouvu se SAP Česká republika

PRAHA, 1. března 2009 - Společnosti SAP Česká republika a IXTENT s.r.o. dnes oznámily podpis smlouvy, na základě které IXTENT získává status SAP Software Partner. Podepsaná smlouva v rámci České republiky naplňuje dohodu, kterou mezi sebou v roce 2007 uzavřely společnosti SAP (NYSE: SAP) a Open Text (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC). V rámci zmíněné dohody SAP nabízí vybraná řešení Open Text, největšího nezávislého poskytovatele řešení správy podnikového obsahu (ECM – Enterprise Content Management). Uvedená smlouva napomůže zákazníkům společnosti SAP Česká republika zlepšit efektivitu obchodních procesů, snížit rizika a  zajistit shodu se zákonnými předpisy

„Aliance společností SAP, Open Text a IXTENT představuje silné spojenectví v  oblasti podnikového zpracování dokumentů a informací,“ prohlásil Vít Svoboda, ředitel společnosti IXTENT. „S velkým potěšením zpřístupňujeme zkušenosti a  pozitivní výsledky globální aliance i českým zákazníkům.“

SAP dodává vybrané produkty řady Livelink ECM od Open Textu, které mají vedoucí postavení na trhu v oblasti správy dokumentů a dat. Aplikace pro archivaci a práci s dokumenty jsou určeny jak odvětvím poskytujícím finanční služby, tak organizacím působícím ve veřejném sektoru, soukromém sektoru společnostem zajišťujícím zdravotní péči a dalším organizacím poskytujícím služby.

Korporace Open Text je v České republice a dalších zemích středoevropského regionu reprezentována společností IXTENT s.r.o. IXTENT patří v tomto regionu mezi nejvýznamnější dodavatele Enterprise Content Management řešení a  společností Open Text byl opakovaně oceněn jako Best Performig CEE OTC Partner.

Pro více informací kontaktujte:
Petr Němeček, Marketing Manager, +420 721 456 924, petr.nemecek@ixtent.com
Mgr. Martin Grmela, +420 224 946 415, grmela@age-com.cz

O SAP

SAP je největším světovým dodavatelem aplikačního softwaru pro podniky a  organizace všech velikostí. Celkově více než 76000 zákazníků ve 120 zemích světa využívá SAP software. Na českém trhu působí společnost SAP od roku 1992 a dosud získala více než 750 českých zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a  organizací veřejné správy. Mezi zákazníky patří nejen menší a střední firmy, ale i velké společnosti a organizace. Řešení SAP ERP postavené na platformě SAP NetWeaver napomáhá organizacím a společnostem v potřebných inovacích a změnách, které zlepšují vztahy k zákazníkům a občanům, vylepšují spolupráci s externími partnery a zvyšují efektivitu procesů uvnitř podniků a organizací. SAP je veřejně obchodovatelnou společností na několika světových burzách (Frankfurtská burza, NYSE ad.). Více informací naleznete na adrese www.sap.com/cz.

Open Text

Open Text je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu (ECM - Enterprise Content Management). Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a  dalších firmách nabízejících služby. Open Text podporuje přibližně 46 000 zákazníků a miliony uživatelů ve 114 zemích a 12 jazycích. Více informací o  Open Textu získáte návštěvou www.opentext.com.

IXTENT s.r.o.

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a  východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z  papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v  prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.ixtent.com