Řešení IXTENT podporuje obchodní procesy v realitách a správě nemovitostí

Praha – 4. 12. 2014 – IXTENT oznámil úspěšný několikaměsíční pilotní provoz centralizovaného řešení správy elektronických dokumentů ve společnosti IMMOTEL a.s. Akciová společnost IMMOTEL vlastní a aktivně spravuje přes 120 nemovitostí v celé České republice. Implementované řešení komplexně pokrývá celý cyklus obchodních vztahů s klienty, od prvotní poptávky přes uzavření nájemní smlouvy až po případné ukončení nájmu a obsahuje mnoho zajímavých a moderních funkcí, které usnadňují komunikaci mezi společností a zákazníky.

Příkladem je webový formulář pro vyplnění údajů stranou zákazníka a jejich automatické propsání do šablony příslušného dokumentu. Samozřejmostí je také evidence všech potřebných informací o jednotlivých klientech a pronajímaných areálech. Doplňkové funkce zahrnují sdílený kalendář schůzek, výjezdů, rezervace zasedacích místností a dovolených.

Koncepce systému je navržena tak, aby obsluhu relativně velkého počtu obchodních případů a dokumentů mohlo provádět pouze několik málo pracovníků. Řešení je postaveno na technologickém základu platformy Microsoft SharePoint 2013.

Pro více informací kontaktujte:
Roman Knapp
Obchodní ředitel
roman.knapp@ixtent.com

IMMOTEL a.s.
Akciová společnost IMMOTEL a.s. byla založena v listopadu roku 2007. Společnost se specializuje na investice do komerčních nemovitostí na území celé České republiky. V roce 2008 odkoupila společnost IMMOTEL portfolio celkem 68 nemovitostí ve více než padesáti městech celé České republiky od společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. V současné době spravuje akciová společnost IMMOTEL portfolio skládající se ze šedesáti osmi komplexů nemovitostí se sto dvaceti budovami o celkové ploše přesahující 200 000 m2. Tyto nemovitosti zahrnují kancelářské prostory, technologické prostory, byty, sklady, pozemky a parkovací místa. Cílem společnosti je rozvoj portfolia nemovitostí a vytvoření kvalitních podmínek pro spokojené fungování nájemníků. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.immotel.cz

IXTENT s.r.o.
IXTENT je přední dodavatel komplexních řešení z oblasti Enterprise Content Management (ECM) vestřední a východní Evropě. Naše řešení přinášejí hodnotu velkým a středně velkým společnostem ze sektorufinančního, telekomunikačního, energetického, státního, farmaceutického, logistického, petrochemického, těžkého průmyslu ale i dalších oborů ekonomiky. Jako technologicky nezávislý implementační partner svíce než desetiletými zkušenostmi se soustřeďujeme na pomoc společnostem maximalizovat návratnost investic vložených do zvolených technologií prostřednictvím vybudování řešení, která chrání znalosti organizace obsažené vdokumentech, procesech, digitálních médiích, záznamech, datech a dalším podnikovém informačním obsahu. Více informací o společnosti naleznete na www.ixtent.com.