Využíváním řešení IXTENT postaveném na produktu OpenText Customer Communications Management aktivně přispějete ke snížení emisí skleníkových plynů

Oficiální politika většiny moderních organizací zahrnuje i ochranu životního prostředí. Nasazením komunikační platformy pro tvorbu a distribuci zákaznických dokumentů budete tento záměr opravdu aktivně podporovat. OpenText Customer Communications Management je softwarový nástroj integrující všechny relevantní dokumentové distribuční procesy do jednoho komunikačního řetězce.

OpenText Customer Communications Management disponuje efektivním designérem podporujícím více výstupních formátů a více kanálů pro doručení. Kanál pro doručení lze vybírat dynamicky na základě dat, což podporuje ekologické chování a snižování nákladů. Praktické studie ukazují, že již při převodu pouhých 20 %* odchozích zákaznických dokumentů z tištěné formy na elektronickou ušetříte díky snížení spotřeby papíru 59 tun CO2 ročně a dosáhnete úspory nákladů až 24 mil. Kč za rok. Svému marketingovému a obchodnímu oddělení navíc poskytnete velmi efektivní nástroj pro řízenou personifikovanou komunikaci se zákazníky tím, že mu umožníte definovat a spravovat obsah obchodních sdělení na dokumentech typu faktura, výpis z účtu, apod. bez nutnosti pomoci ze strany oddělení IT. Doba od marketingového nápadu k realizaci je zkrácena ze dní na minuty až hodiny. Praktický příklad dokazuje, že energetická společnost potřebovala méně než 8 hodin na převod marketingové kampaně od prvotního nápadu do praktické realizace. Původně očekávaná reakce 3 % byla přitom několikanásobně překročena, neboť na kampaň ve skutečnosti reagovalo 20 % zákazníků.

Svým charakterem je produkt OpenText Customer Communications Management vhodný především pro společnosti z řad telekomunikačních operátorů, utilit, bank, pojišťoven, dodavatelů poštovních služeb, multimédií, maloobchodu, aerolinek a všech dalších, kteří disponují velkým počtem koncových zákazníků.
Více informací se dozvíte na stránkách společnosti OpenText.

*) z 500.000 dokumentů/měsíc