Společnost IXTENT mění svůj firemní slogan

Pro více informací kontaktujte:
Petr Němeček
Marketing Manager
?+420721456 924
petr.nemecek@ixtent.com

O společnosti IXTENT

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií na trzích ve střední a  východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z  papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v  prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.ixtent.com.

Praha - 22. července 2009 - společnost IXTENT dnes oznámila, že vstupuje do sedmého roku své existence s novým sloganem. Dosavadní slogan firemní "technology for enterprise" byl změněn na "from documents to knowledge". Cílem změny sloganu je jasnější identifikace benefitů, které společnost svými řešeními pro své zákazníky přináší. "Uplynulý rok jsme věnovali především upevnění pozice na trhu", prohlásil Vít Svoboda, ředitel společnosti IXTENT. "Potřetí za sebou jsme získali prestižní ocenění korporace Open Text pro nejlepšího partnera v regionu a podepsali jsme partnerské dohody se společností SAP. Dokončili jsme řadu velkých zakázek pro společnosti jako Modrá Pyramida stavební spořitelna, Walmark, Allianz, Slovenská pošta a další. Mimo to jsme získali řadu nových zajímavých zákazníků, jako např. Biocel, VUT či slovenský Skytoll. Změna sloganu pak představuje vývoj v podobě intenzivnější orientace na potřeby zákazníka a jejich uspokojení”. Pro více informací kontaktujte: Petr Němeček Marketing Manager ?+420721456 924 petr.nemecek@ixtent.com O společnosti IXTENT IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií na trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.ixtent.com.