IXTENT dodává řešení pro katarské petrolejáře

Komplexní ECM systém ve společnosti Tasweeq kompletně zastřeší práci s dokumenty i daty

Praha – 25. listopadu 2010 – Společnost IXTENT, přední nezávislý dodavatel řešení pro správu a řízení podnikových dat (ECM – Enterprise Content Management) dnes oznámila uzaření dodávky řešení pro katarskou společnost Tasweeq. IXTENT v rámci tohoto kontraktu poskytne služby s spojené customizací a provozem a údržbou systému pro správu dokumentů, archivace elektonické pošty a integrací správy dokumentů do prostředí SAP vystavěném na technologickém základu OpenText ECM Suite. Projekt je realizován ve spolupráci s partnerskou společností DOCTRA.

“Naše společnost patří mezi přední dodavatele ECM řešení rámci střední a východní Evropy,” konstatoval Vít Svoboda, ředitel společnosti IXTENT. “Jsem rád, že se ale neomezujeme pouze na tento region a jsme schopni oslovit zákazníky i celosvětovém měřítku. Jde o potvrzení kvality znalostí i zkušeností týmu celé naší společnosti.”

Kdo je Tasweeq

Katar International Petroleum Marketing Company Ltd (Tasweeq) QJSC je zcela vlastněna vládou státu Katar. Funguje nezávisle na ostatních společností podnikajících v oblasti ropy a zemního plynu a je zodpovědná za export regulovaných výrobků obsahující zkapalněný zemní plyn (LPG), rafinované produkty, a kondenzáty. Tasweeq také marketuje neregulované výrobky (surová ropa a GTL nároků) jménem státu Katar na základě dohody o obchodním zastoupení.

Pro více informací kontaktujte:

IXTENT s.r.o
Jankovcova 2c