IXTENT dodal již vice než 20 000 licencí na produkty Open Text

Praha – 7. listopadu 2010 – Společnost IXTENT, přední nezávislý dodavatel řešení pro správu a řízení dokumentů (ECM – Enterprise Content Management) ve středoevropském a východoevropském region oznámila, že v rámci implementace svých řešení dodala od založení společnosti v roce 2003 již vice než 20 000 uživatelských licencí na produkty společnosti OpenText. “I přes nepříznivé ekonomické vlivy posledních let necítíme výrazný pokles poptávky po řešeních na komplexní správu podnikových dokumentů a dat,” prohlásil Roman Knapp, senior account manager společnosti IXTENT. “Společnosti i organizace hledají cestu k vyšší efektivitě práce i transparentnosti vnitřních procesů. Díky vysoké profesionalitě našeho týmu se nám úspěšně daří oslovovat zákazníky i v méně příznivém období. Ne náhodou tak patříme mezi nejlepší partnery korporace OpenText v regionu.” Mezi hlavní působiště společnosti IXTENT patří Česká a Slovenská republika a dále pak Rumunsko a Bulharsko. Operuje však v rámci celého středoevropského regionu. Mezi hlavní zákazníky patří především finanční korporace, telekomunikační operátoři, společnosti operující v oblasti utilit a další. Vedle toho ovšem IXTENT úspěšně oslovuje I vládní, veřejné i vědecké organizace a to včetně těch, které byly založeny Evropskou unií. Pro více informací kontaktujte: IXTENT s.r.o Jankovcova 2c 17000 Praha 7 tel: +420 234 379 330 marketing@ixtent.com