Společnost OpenText představila nativní aplikaci OpenText Everywhere pro Apple iPhone a iPad

Praha - 31.1.2011 - Společnost OpenText Corporation představila novou verzi OpenText Everywhere v podobě nativní aplikace pro Apple iPhone a iPad. Zařízení společnosti Apple v poslední době získávají velkou oblibu i v podnikové sféře. Prostřednictvím nativní aplikace OpenText tak mohou uživatelé pohodlně přistupovat k podnikovému obsahu a zároveň spravovat kritické procesy.

" iPhone a iPad jsou samy o sobě fantastická zařízení. Bez příslušných aplikací je však jejich přínos poloviční," konstatoval Eugene Roman, technologický ředitel společnosti OpenText. "Prostřednictvím OpenText Ewerywhere uvádíme řešení pro správu podnikového obsahu, které zcela změní způsob, jak lidé pracují. Výsledkem je mnohem větší efektivita a produktivita.

V dnešním rychle se měnícím, globálně propojeném pracovním prostředí nekončí práce opuštěním pracovního stolu. Podle nedávného průzkumu společnosti Forester Research lidé na cestách, dojíždění v kavárnách a dokonce i na pracovišti používají stále více chytré telefony nebo tablety namísto notebooků. Zatímco přínosy přístupu k podnikovému obsahu na mobilních zařízeních jsou nezpochybnitelné, IT managery čelí výzvám v oblasti zabezpečení přístupu a řízení nákladů při implementaci nových technologií.

OpenText Everywhere dovoluje uživatelům bezpečně přistupovat ke kompletnímu obsahu OpenText ECM a přináší aplikace s rozsáhlou funkčností a s intuitivním a rychlým uživatelským rozhraní. Na implementační straně je OpenText Everywhere plně integrován do OpenText Content serveru, srdce OpenText ECM suite. To přináší rychlé nasazení a minimální dopad na náklady v IT oblasti.

Více informací o technologii OpenText Everywhere naleznete zde

Open Text

Open Text je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu (ECM - Enterprise Content Management). Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a dalších firmách nabízejících služby. Open Text podporuje přibližně 46 000 zákazníků s miliony uživatelů ve 114 zemích a 12 jazycích. Více informací o Open Textu získáte návštěvou http://www.opentext.com.

IXTENT s.r.o.

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách http://www.ixtent.com