Informace pro zájemce o SAP NOW 2019

Vážení,

děkujeme za váš zájem o účast na konferenci SAP NOW 2019, jejíž jsme hrdým partnerem.
Registrace je již spuštěna, zarezervujte si prosím své místo co nejdříve, jako naši hosté máte účast zdarma (volba „zákazník/potenciální zákazník“).

Termín konference
29. 5. 2019, 9:00-18:00 hod., 18:00 – raut, 19:30 – koncert skupiny Queenie

Program konference

Kde nás v rámci konference najdete?
Najdete nás na stánku číslo 6, umístění viz plánek níže. V naší bezprostřední blízkosti najdete i stánek našeho partnera – OpenTextu, budeme vám tak moci společně nabídnout kompletní portfólio včetně kapacit konzultačních a implementačních služeb.
V případě vašeho zájmu vás provedeme eventem SAP, dejte nám prosím vědět na: marketing@ixtent.com.
Pokud byste měli zájem o nějaké konkrétní téma pro diskusi na stánku IXTENT, dejte nám prosím vědět vaši časovou preferenci a přibližný čas na: marketing@ixtent.com.

Stejně jako vloni pro vás připravujeme na náš stánek soutěž o hodnotné ceny!

Neodcházejte po skončení konference, těšíme se na neformální setkání s vámi v rámci večerního rautu a
koncertu skupiny Queenie.

Proč IXTENT?
Leader trhu CEE v digitalizaci a ECM, 15 let know-how, 500 úspěšných projektů, 300 spokojených zákazníků, četné reference od mezinárodních korporací, více než 25 běžících projektů denně, zlatý partner OpenTextu, partner SAPu a stříbrný partner Microsoftu, support services 24x7...a mnoho dalšího, přijďte se přesvědčit sami.

Nabídka IXTENT pro řešení SAP
V oblastech, kde SAP ztrácí sílu pro management nestrukturovaného obsahu je na místě OpenText a IXTENT pro řešení dokumentových agend. Nastíníme vám trendy a možnosti, přiblížíme dlouhodobý a důvěryhodný archiv, popíšeme možnosti archivace při migraci na SAP S/4HANA (odarchivovat je levnější, ROI – návratnost investice - je vynikající). Dále nabízíme dokumentově orientované scénáře uvnitř SAPu – OCR, HR, finanční či zákaznické dokumenty a mnoho dalšího...