IXTENT migroval platformu Kofax do lokálního datového centra

O společnosti

Společnost Tymphany je globálním leaderem v návrhu a výrobě audio systémů, sluchátek, akustických modulů a ovladačů.

Původní situace

Společnosti Tymphany vypršela licence na platformu Kofax. Při této příležitosti oslovila konzultanty společnosti IXTENT s požadavkem na návrh nového technického řešení, které mělo zohlednit i potřebu instalace do lokálního datového centra.

Řešení IXTENT

Realizační tým po provedené analýze doporučil  změnu platformy na modernější a ekonomicky výhodnější variantu – OpenText Capture Center, který je volbou číslo jedna pro digitalizaci skenovaných dokumentů.
Následně byla provedena migrace platformy Kofax do lokálního datového centra. V rámci migrace daného řešení byl jako cílový systém využit produkt OpenText Capture Center, který byl na přání zákazníka dodatečně customizován. Vývojový tým IXTENT provedl nastavení nadstandardních kontrol v rámci validace faktur. Součástí dodaného řešení bylo zachování integrace na SAP.

---------------------------------------------

K čemu slouží Capture Center?

Jedná se o nástroj pro shromažďování a interpretaci všech forem obsahu, od papírového po digitální, při současném zlepšování obchodních procesů a kvality dat.