Partneři OpenTextu se službou Google Cloud poskytují správu podnikových informací na cloudové platformě

OpenText vybírá Google Cloud jako prvního poskytovatele cloudu pro řešení Enterprise Information Managementu.

Společnost OpenText ™, globální lídr v Enterprise Information Managementu, oznámila nové partnerství se společností Google Cloud, což přineslo klíčové řešení OpenText EIM do cloudové platformy.

"Úspěšné společnosti na celém světě potřebují stabilní a bezpečnou hybridní cloudovou infrastrukturu pro správu cenných obchodních informací," řekl Mark J. Barrenechea, místopředseda představenstva, generální ředitel a CTO v OpenTextu. "Společnost OpenText je odhodlána poskytovat zákazníkům co nejširší možnou míru nasazení a Google Cloud poskytuje silnou platformu, kde mohou společnosti bezpečně spravovat svůj obsah a aplikace v celosvětovém měřítku."

V rámci této spolupráce budou služby Google Cloud a OpenText spolupracovat na nasazení řešení EIM OpenText v platformě Google Cloud Platform. Tato práce bude zahrnovat krabicovou aplikační architekturu pro flexibilní moduly cloudu nebo hybridního nasazení. OpenText vybral společnost Google Cloud jako svého prvního partnera, který podporuje produkt OpenText Anywhere, aby zákazníkům poskytl širokovou škálu funkcionalit hostingu.

"Informace jsou zásadním přínosem pro jakoukoli firmu, ale mnoho velkých podniků si ještě plně neuvědomilo hodnotu svých řešení Enterprise Information Management. Proto jsme rádi, že partnerstvím s OpenText pomáháme zákazníkům bezpečně a flexibilně řídit jejich řešení Enterprise Information Management," řekl Kevin Ichhpurani, víceprezident společnosti Google Cloud.

"Podniky ve všech odvětvích hledají flexibilní, bezpečnou a stabilní cloudovou infrastrukturu, která podpoří jejich transformaci na inteligentní podniky," pokračoval Barrenechea. "Jsme odhodláni spolupracovat s partnery, jako Google Cloud, abychom mohli zákazníky podporovat i v cloudových řešeních."

Zdroj