OpenText, globální lídr v řízení podnikových informací, oznámil, že byl jmenován lídrem v Gartnerově magickém kvadrantu za rok 2018 ve službách pro správu podnikového obsahu.

“Vize inteligentního a propojeného podniku je zakořeněna v našem dlouholetém vedoucím postavení na trhu v oblasti správy podnikového obsahu. Vzhledem k tomu, že společnosti mohou využít potenciálu umělé inteligence, automatizace a internetu věcí, hodnota podniku a objem dat se rychle zvyšují,” řekl Mark J. Barrenechea, místopředseda představenstva, CEO a CTO, OpenText. “OpenText výrazně investuje do této vize a jaho zákazníci nadále těží z naší investice do cloudu, našeho živého partnerského ekosystému a pokračujícího závazku vyvíjet nové a inovativní aplikace.”

Mark J. Barrenechea pokračoval, “jsme přesvědčeni, že průzkum trhu společnosti Gartner je důležitým momentem pro zohlednění dynamického sektoru a tento rok se nijak neliší. Pokračující uznání od společnosti Gartner, jako jedné z nejdůvěryhodnějších analytických skupin na světě, je obrovskou pýchou pro OpenText, naše zaměstnance a naše partnery.” Rok 2018 je druhý rok v řadě, co se OpenText umístil jako leader platforem pro obsahové služby. Společnost byla jmenována v magickém kvadrantu Gartner pro správu podnikového obsahu po dobu dvanácti po sobě jdoucích let.

Platformy OpenText Enterprise Information Management a OpenText Content Services pomáhají organizacím snadno přistupovat k důležitému obchodnímu obsahu – kdy, kde a jak je potřeba. OpenText umožňuje společnostem spojit obsah s jejich digitálním podnikáním a urychlit tak produktivitu, zlepšit řízení a začít digitální transformaci.