IXTENT dodává řešení pro petrolejáře

Řešení obsahuje také archiv elektronické pošty, dokumenty jsou dostupné i z informačního systému SAP. Přínosem implementace je jednodušší dostupnost dokumentů pro všechny odpovědné pracovníky, zrychlení, efektivita interních procesů a vyšší bezpečnsot archivovaných dokumentů.

"Naše společnost patří mezi přední dodavatele ECM řešení v rámci střední a východní Evropy", konstatoval Vít Svoboda, ředitel společnsoti IXTENT. "Jsem ale rád, že se neomezujeme pouze na tento region a jsme schopni v náročné konkurenci oslovit zákazníky i v celosvětovém měřítku. Jde o potvrzení kvality znalostí a zkušeností týmu celé naší společnosti."

Pro více informací kontaktujte:
Roman Knapp
Obchodní ředitel
roman.knapp@ixtent.com

Tasweeq

Katar International Petroleum Marketing Company Ltd (Tasweeq) QJSC je zcela vlastněna vládou státu Katar. Funguje nezávisle na ostatních společnostech podnikajících v oblasti ropy a zemního plynu a je zdopovědná za export regulovaných výrobků obsahujícíc zkapalněný zemní plyn (LPG), rafinované produkty a kondenzáty. Taswwq také marketuje neregulované výrobky (surová ropa a GTL) jménem státu Katar na základě dohody o obchodním zastoupení.

IXTENT s.r.o.

IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií na trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a "papírových" dokumentů, jejich obsahů (Document Management System - DMS, Content Managemet System - CMS, Business Process Management - BPM, Web Content Management - WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexníjch dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.ixtent.com.