K čemu lze využít OpenText Core?

Už jste slyšeli o produktu Core? Ne?

Tento unikátní software od OpenTextu zařadil do své prezentace i Savinay Berry, místopředseda stejnojmenné společnosti na události roku Innovation Tour v Mnichově. Ve své praktické ukázce seznámil účastníky konference například i s tím, jak je v Core jednoduché označit a poslat kolegovi výsek z hudební skladby bez složitého vysvětlování, kde se kritické místo nachází a co je s ním vhodné udělat. Dále také jak jednoduché a efektivní může být vyznačení části fotky grafikovi, kde je třeba upravit detail, bez dlouhého vysvětlování, ve kterém segmentu se daná část nachází. Jednotlivým uživatelům tohoto cloudového řešení je v rámci spolupráce možné přidělovat role -  „pro čtení“, „pro editaci“, „manager dokumentu“...atd.

Pojďme se na produkt Core podívat více do detailu. Core umožňuje zaměstnancům snadno sdílet firemní obsah a současně poskytuje správcům IT viditelnost a možnost bezpečnostní kontroly, což je pro mnohé společnosti oříškem. OpenText Core je jednoduchý a zároveň bezpečný způsob, jak si uživatelé mohou sdílet či synchronizovat informace a pracovat na libovolném zařízení. Aplikace SaaS je cenově výhodná a poskytuje IT bohatou sadu funkcí, které zajišťují bezpečnost a kontrolu. OpenText Core je kompatibilní s OpenText ™ Content Suite a OpenText ™ Documentum ™, které přispívají k celostní strategii správy informací, která je zaměřena na potřeby uživatelů v jednotlivých organizacích. Integrací produktu Core s OpenText Content Suite a Documentum dosáhnete rozšíření hodnoty a funkčnosti stávajícího ECM přidáním schopnosti sdílení a spolupráce v cloudu. Core poskytuje zaměstnancům, zákazníkům, partnerům a dodavatelům bezpečný prostor pro spolupráci.

Core umožňuje:

- snadný přístup k primárním funkcím OpenText Core přímo z aplikace Content Suite Smart UI a Documentum;
- ponechá originální dokumenty stranou návrhů a verzí vytvořených během spolupráce s externími stranami;
- sdílený obsah lze kdykoli stáhnout v rámci ECM. Jde o kontrolovanou spolupráce vytvořenou pro účely podnikání. Sdílení souborů a možnost spolupráce pomáhá uživatelům provádět svou práci při dodržování organizačních zásad pro správu informací a jejich zabezpečení;
- jasná efektivita pracovních toků tím, že přidává strukturu procesů dokumentů k zjednodušení každodenních úkolů;
- hluboká integrace s Microsoft® poskytuje podporu pro ukládání e-mailů a příloh do aplikace Outlook® a pro spolupráci s Office 365®;
- nativní mobilní aplikace je podporována na mnoha zařízeních. IT a administrativní řízení OpenText Core je založeno na SaaS modelu, takže může být nastaven a připraven k použití během několika minut. Obsahuje vše, co potřebujete k zabezpečení vašich soukromých informací, a zároveň eliminujete náklady a IT zdroje potřebné pro instalaci a údržbu prostředí spolupráce v cloudu;
- dashboardy a přehledy zpráv poskytují správcům klíčové informace, včetně využití úložiště podle uživatele, typu souboru a celkové činnost systému;
- správa uživatelů umožňuje správcům vytvářet účty, řídit přístup, přidělit uživatelské kvóty ukládání, uzamknout a deaktivovat účty a prohlížet připojené uživatele a zařízení, vzdáleně vymazat lokální obsah na mobilních zařízeních.

Video - rozhovor o produktu

OpenText Core pomáhá uživatelům bezpečně sdílet soubory a spolupracovat s kolegy, zákazníky a partnery. Pro zákazníky Content Suite a Documentum Core přidává bezpečné sdílení obsahu a spolupráce mimo hranice podnikové brány firewall. Kombinace flexibility systému Core se stabilitou a výkonem zpracování back-office ECM umožňuje uživatelům snadněji spolupracovat a pracovat efektivněji.

Zaujalo Vás toto řešení? Kontaktujte nás se svými dotazy!